Tidenes sovemonster


Altså, jeg har fått høre sååå mange ganger av familien før Lucas ble født, at nå må vi si farvel til å sove gjennom natten, lite søvn generelt osv. Dere kan tro hvor gøy det var å si, hva prater dere om? Lucas sover natta gjennom han! Og ikke nok med det så sover han en del på dagtid! Og da kommer den typiske "bare vent"!

Ja klart det kan endre seg, men nå er han faktisk snart 8 måneder, han har fått 4 tenner på 2 måneder, vært igjennom en del utviklingstrinn og vaksiner, og FORTSATT sover han natta igjennom og 2-3 hviler på dagtid! Jeg har liten tro på at det plutselig kommer til å endre seg til at han våkner på natta, sånn egentlig! Av og til våkner han på kvelden før jeg legger meg, men da vil han som regel bare ha litt kos!

Jeg tror jeg har fått tidenes sovebaby! Han sover alt fra 12 til 14 timer i strekk på nettene, og sover gjerne 3-4 timer tilsammen på dagtid. Det er veldig luksus, og jeg håper det forblir på denne måten haha!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

[Den linken som er kursiv er linken til profilbildet. Last opp ønsket bilde på f.eks. Imageshack.us, kopier direct link og lim inn her.]
Serine Eikjeland

20, Haugesund

Jente på 20 år, glad i sminke, klær og interiør.ANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits